”For mange missiler” -bogudgivelse af Tom Oxager

”For mange missiler” -bogudgivelse af Tom Oxager

28. januar 2015 - kl. 0:22 - af

For mange missile copyAsger Bjørn – Anna Storms mand og det synlige eksempel på Rigsvåbnets succes – kommer i sigtekornet, da rockergruppen The Fixers føler sig ydmyget af hans folk. De er ikke, som så mange af de tidligere forbrydere, Rigsvåbnet har været oppe mod, økonomisk motiverede kriminelle.

De lever efter en æreskodeks, og de vil have hævn. Koste hvad det vil. Den vold og den råhed, de repræsenterer, er noget nyt i Anna Storms arbejdsliv, og hun må trække på alle sine ressourcer og kolleger, hvis hun skal beskytte sin elskedes liv.

Som altid har Tom Oxager skrevet en underholdende krimi, hvor der er plads til både spænding, humor og god fransk kogekunst.

TOM OXAGER er billedkunstner og krimiforfatter. Han tabte for længe siden sit hjerte til Sæby, hvor han også har brugt de fleste af de sidste fyrre år. Byen er derfor naturligt nok blevet udgangspunktet for serien om Anna Storm og Rigsvåbnet.

Man kan se hans malerier og bøger på: www.tom-ox.dk

Rigsvåbnet er det danske politis stolthed. Uanset hvilken umulig opgave de bliver stillet, løser de den til fuld tilfredshed. Men selv om de brænder for deres arbejde, så har det også altid været et arbejde – noget, man kan have en vis distance til. Men når forbryderne begynder at tage deres nederlag personligt, bliver grænserne nemt overtrådt. Og et førhen udfordrende job bliver pludseligt livsfarligt.

Bogen udkommer 2. marts.

For mange missile_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”For mange missiler” -bogudgivelse af Tom Oxager ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger