Distrikt Syds ledere fordelt på de enkelte skoler

Distrikt Syds ledere fordelt på de enkelte skoler

28. januar 2015 - kl. 8:42 - af

Saeby skole foto_600x250Det er nu blevet offentliggjort, hvordan den store rokade af ledere er blevet i forhold til hver af de 4 skoler i Distrikt Syd. Ligeledes er der sket fordeling af de enkelte ledere på distrikterne i nord, øst og vest.

Den overordnede ledelsesfordeling til skolerne er foretaget af skolechefen sammen med de 4 kommende distriktsskoleledere. Udgangspunktet for fordelingen har været at skabe et ledelsesteam med stærke kræfter inden for både det pædagogiske, administrative og personalemæssige område. I fordelingen indgår udover forflyttelser også fratrædelsesaftaler og afskedigelser.

Det præciseres, at alle nuværende skoleledere er placeret på en anden skole end deres nuværende placering. Som begrundelse herfor anføres, at det kan være svært at træde ind i en ny rolle med nye funktioner, når kontekster, forventninger og relationer kan fastholde én i samme rolle.

Fra den 1. august dannes Distrikt Syd, som kommer til at dække Stensnæsskolen, Torslev Skole, Hørby-Dybvad Skole, Sæby Skole og Sæbygaardskolen. Fremover vil disse skoler have én skoleleder, som arbejder tæt sammen med et ledelsesteam bestående af 8 afdelingsledere. Den overordnede administration vil fremover være samlet på Sæbygaardskolen, hvor den administrative afdelingsleder og sekretæren i tæt samarbejde med skolelederen vil dække hele området.

Ny overordnet skoleleder for Distrikt Syd bliver den 48-årige Anette Nedermark, som kommer fra Bangsbostrand Skole, hvor hun har været skoleleder de seneste 12 år. Ud over primært at arbejde fra Sæbygårdskolen vil hun også være at finde på de øvrige afdelinger, ligesom afdelingslederne også kan være at træffe på forskellige afdelinger.

Chris Kramme får personaleansvar for udskolingen på Sæbygaardskolen. Meiner Østergaard får personaleansvar for 5.-6. kl. samt specialklasserne på Sæbygaardskolen. Susanne Lindemann Danielsen får personaleansvar på Stensnæsskolen + SFO. Ulla Lindstrøm Petersen får personaleansvar for Sæby Skole SFO. Jesper Koldtoft får personaleansvar på Sæby Skole. Kari Drengsgaard får personaleansvar på Hørby Skole + SFO. Johnnie Ejner Jensen får personaleansvar på Dybvad Skole, og Erik Krag Pedersen får personaleansvar på Torslev Skole.

Ved at gå ind på den enkelte skoles hjemmeside kan man nærlæse, hvordan de mere overordnede planer er samt en nærmere præsentation af de enkelte ledere og deres ansvarsområder.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Distrikt Syds ledere fordelt på de enkelte skoler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger