Gamle film på museet i Sæby<br>…

Gamle film på museet i Sæby

27. januar 2015 - kl. 11:20 - af

Jernstoeberi_600x250I museets filmkavalkade vises på torsdag film fra 1930ernes Sæby.

Sæby var 1900tallets begyndelse en by i vækst. Byen havde en voksende industri, et rigt handelsliv, og havde slået sit navn fast som en ferie- og turistby. Af film vises der på torsdag to turistfilm, dels en ren Sæbyfilm, der viser byen fra sin bedste side, og dels en Vendsysselfilm, der udover Sæby også kigger rundt på andre af landsdelens seværdigheder.

Aftenens sidste film er ikke fra 30erne. Det er filmen, Den Sidste Støbning, som Sæby Museum fik lavet kort før Sæby Jernstøberi lukkede for støberiafdelingen. Filmen viser hele processen i støberihallen.

Det er museet og Sæby Museums Forening, der står for aftenens arrangement. Filmene vises som tidligere på ubekvemme bænke i den gamle skolestue på Sæby Museum og det er ikke muligt at reservere plads, men der serveres kaffe ved små borde i pausen. Fremvisningen foregår torsdag den 29. januar 2015 kl. 19.00, og der er gratis adgang for medlemmer af Sæby Museums Forening, mens alle andre er velkomne med entré på 25 kr.

Planche 2, billede 3

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle film på museet i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger