Indbydelse fra konfirmanderne i Lyngså kirke

Indbydelse fra konfirmanderne i Lyngså kirke

25. januar 2015 - kl. 9:12 - af

Lyngsaa Kirkehus_600x250Konfirmander med x-factor – gospel onsdag den 4. feb. kl. 19. Denne dag samles årets konfirmander fra Albæk-Lyngså sogn kl 12 i Lyngså kirkehus for at synge gospel.

Der er lagt op til en forrygende dag med gospelmusik for fuld udblæsning, når konfirmanderne holder delvis fri fra skole og i stedet får mulighed for at røre stemmerne under ledelse af Joachim Hejslet fra Ålborg.

Joachim Hejslet er kendt for sine evner til at få alle stemmer til at udvikle sig på rekordtid. Om stemmen er høj eller dyb eller i overgang, så kan den lære at synge. Der sker virkelig noget, når konfirmander sammen med Joachim Hejslet får lov til at udvikle deres stemmer og vise deres X-factor.

Joachim Hejslet kommer ikke alene, men medbringer et band af høj kvalitet, så her kommer virkelig rytmer, så det hele svinger af sang og musik.

Kl. 19 går holdet op i Lyngså kirke, hvor der gives gospelkoncert med fuld X-factor.

Koncerten er gratis. Alle skal bare komme og høre.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbydelse fra konfirmanderne i Lyngså kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER