Strikkecafé løbet over ende<br>…

Strikkecafé løbet over ende

23. januar 2015 - kl. 9:19 - af

Saeby Bibliotek-strikkecafe copySæby Biblioteks tilbud om Strikkecafé i samarbejde med Britta Wiberg fra Wiberg Strik i Sæby fik en overvældende modtagelse, og caféen bliver nu et fast månedligt programpunkt.

Det væltede ind med strikkeglade kvinder, da Sæby Bibliotek for første gang inviterede til Strikkecafé. – Vi fik da godt nok sved på panden, indrømmer arrangørerne, der i hast måtte finde ekstra stole og brygge mere kaffe til de mange gæster. Arrangørerne kunne bl.a. høre flere udtale: ”Endelig skete det! Vi har ventet længe på et samlingspunkt for strikkeglade mennesker!”

-Vi havde valgt kun at programsætte et cafémøde, og noget tyder på, at vi har ramt et behov, fortsætter biblioteket, som naturligvis er rigtig glade for den kæmpe interesse.

Alle aldersgrupper
Alle stole og borde kom i brug til de omkring 70 strikkeglade kvinder, der snart var i fuld gang med at lade strikkepindene arbejde flittigt samtidig med at snakken gik fra den ene ende af biblioteket til den anden.

Deltagerne i alle aldersgrupper var mødt op. – Jeg vil tro, at aldersspredningen er fra ca. 30 til 80 år, fortæller bibliotekar Merete Trap. Der heller ikke er i tvivl om, at allerede på den første aften blev der indgået nye bekendtskaber, men der var også gensyn med gamle venner.

Wiberg Strik
Britta Wiberg fra den lokale butik Wiberg Strik tog den i stiv arm. Først gav hun en kort præsentation, og efterfølgende gik hun rundt til dem, der ønskede det. En længere rundtur, hvor der blev fortalt om garn samt give gode råd og strikketips i det hele taget.

Biblioteket er ikke i tvivl om, at Strikkecaféen skal være et fast tilbud – også med deltagelse af Britta Wiberg. Den anden mandag i hver måned vil Britta stå til rådighed, og hun er åben for ideer og forslag til temaer, der skal med på cafémøderne.

Næste Strikkecafé bliver mandag aften den 9. februar på Sæby Bibliotek.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Strikkecafé løbet over ende
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER