Satiremagasinet Charlie Hebdo i Sæby

Satiremagasinet Charlie Hebdo i Sæby

23. januar 2015 - kl. 10:50 - af

IMG_1898Som et af de få salgssteder i Danmark findes satiremagasinet nu på hylderne hos Trafikcenter Sæby Syd.

I sidste uge blev magasinet, der kom til Danmark i 300 eksemplarer ”revet” væk på få minutter fra de få salgssteder, der var i Danmark.  Det er i denne uge lykkes Bladkompagniet at skaffe 2000 stk. til Danmark, de ventes også solgt på rekordtid. Et af salgsstederne bliver Trafikcenter Sæby Syd, som fra fredag morgen sælger Charlie Hebdo.

”Vi har fredag modtaget en lille fordeling af satiremagasinet Charlie Hebdo, som vi har sat på hylderne. Vi oplevede stor efterspørgsel på magasinet i sidste uge, og det er nu lykkes os at kunne opfylde vore kunders ønske, om end det er en mindre fordeling”, oplyser Thomas Rugholm.

Satiremagasinet koster kr. 55,00.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Satiremagasinet Charlie Hebdo i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER