SF’er søger orlov fra Byrådet<br>…

SF’er søger orlov fra Byrådet

22. januar 2015 - kl. 14:27 - af

christina_lykke_eriksen_sf_600x250På Byrådets dagsorden for næste møde den 28. januar er et åbent punkt, hvoraf fremgår, at Christina Lykke Eriksen meddeler, at hun på grund af barsel vil være forhindret i at varetage sit hverv som medlem af Frederikshavn Byråd – gældende fra den 24. februar og forventeligt 9 måneder frem til ultimo november måned.

Derfor skal borgmesteren indkalde hendes stedfortræder, som er Søren Visti Jensen, Sæby. Denne har tidligere siddet i Byrådet.

SF’s gruppe har meddelt, at Søren Visti Jensen indtræder i Christina Lykke Eriksens pladser i Børne- og Ungdomsudvalget, Bevillingsnævnet, Den selvejende institution Frederikshavn Produktionsskole, forudsat at byrådet godkender, at betingelserne for stedfortræderens indtræden er til stede.

Christina Lykke Eriksen har været meget i fokus hele efteråret 2014, hvor hun som formand for Børne- og Ungdomsudvalget har været dybt involveret i de markante omvæltninger inden for skole- og daginstitutionsområdet.

Tekst af Per Rye

3 kommentarer til “SF’er søger orlov fra Byrådet
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “SF’er søger orlov fra Byrådet
…”

  • Søren Kristiansen

    Selv om jeg ikke er SFér glæder det mig alligevel at Sæby nu, som den sidste af de 3 hovedbyer, bliver repræsenteret i byrådet.

  • Udmærket at du glæder dig. Men så vidt jeg er orienteret bor Ole Rørbæk og Carl Falden da også i Sæby. Ser du helt bort fra dem.

  • Søren Kristiansen

    Kurt der er lidt ironi i min kommentar. Sæby har 4 nu 5 byrødder inden for bygrænsen, men det er ikke meget vi hører til dem, og der er da ellers sager nok at tage fat på.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF’er søger orlov fra Byrådet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER