”Johnny Cash” kommer til Sæby Baptistkirke

”Johnny Cash” kommer til Sæby Baptistkirke

22. januar 2015 - kl. 12:42 - af

I WALK THE LINE 2014Lørdag 24. januar kl. 19.00 er der god musik i Sæby Baptistkirke, Vestergade 3a. 9300 Sæby.

’I walk the line’ er både et multishow, et foredrag, en gudstjeneste og handler om livets vilkår med musik af Johnny Cash. Sæby Baptistkirke får besøg af Jan Fischer-Nielsen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard og Jan Kornholt, der kommer fra Købnerkirken på Amager, hvor de til daglig synger sammen i kirkens gospelkor ”Amager Gospelkor”.

De har sammensat et repertoire af de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash sange. Sangene bliver det primære indhold i et halvanden times program. Mellem sangene vil beretninger fra Johnny Cash’ liv blive fortalt i ord og billeder. Deltagerne kan følge med i det trykte program og teksthæfte med alle sangene og teksterne vises også på storskærmen.

Johnny Cash (1932-2003) blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ’the man in black’ med den dybe stemme, og de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse og stofmisbrug. De personlige kampe og troen på Gud er centrale emner i Johnny Cash’ sange.

Entré: 50 kroner, som betales ved indgangen!

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Johnny Cash” kommer til Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER