Turistmagasinet ”Toppen af Danmark” 2015 er på gaden

Turistmagasinet ”Toppen af Danmark” 2015 er på gaden

21. januar 2015 - kl. 13:30 - af

Forside - DK_600X250“Aldrig har det været mere appellerende, og i år går vi tilbage til at have det hele i ét magasin. Det er blevet et smukt og helstøbt produkt på 100 inspirerende og oplysende sider”, udtaler turistchef Børge Søndergård, Hjørring Turistservice.

Moderne mennesker får oceaner af informationer og påvirkninger hver eneste dag. Hvordan fanges deres opmærksomhed, så de vælger netop Toppen af Danmark som næste feriemål?

Toppen af Danmark har de senere år oprustet billedsiden markant. Professionelle fotografer er engageret og der har været fotosessions rundt omkring i Lysets Land.
Toppen af Danmark vil skabe et magasin, som ved sin opsætning, sin brug af billeder og tekst samt sin designmæssige stil taler direkte til hjerte og følelser hos modtageren. Magasinet har netop det dobbelte formål at ”friste og forføre” mennesker i ind‐ og udland, så de vælger lige netop Toppen af Danmark som feriedestination, samtidig med, at det skal give et overblik over de mange muligheder inden for overnatning, spisning, aktiviteter og attraktioner.

Magasinet er nu på gaden, og trykkes i 125.000 eksemplarer på dansk, tysk og engelsk og fordeles straks til turistbureauer, overnatningssteder m. fl. i Toppen af Danmark, såvel som turistbureauer i hele Danmark, og udvalgte steder Norge, Sverige og Tyskland.

Billeder er godt, men små og skævt vinklede artikler er med til at gøre det hele mere interessant, så der er noget for både det modne par og for børnefamilien, men også for storfamilien og singlen.

Den helt unikke natur og strande, og alt hvad man kan nyde der, så som vandreture, fugle og lystfiskeri er altid vigtigt at præsentere, ligesom egnens mange kunstnere, museer og de gode råvarer og spisesteder – og de ting er selvfølgelig med. ”Det er jo essensen” smiler Børge Søndergård og tilføjer ”men i år har vi også gerne ville appellere til dem, som vil være aktive i deres ferie”. Artikler om mulighederne for at være aktiv i naturen er i år suppleret med en liste over maraton, motions‐ og cykelløb – fuld fart på i ferien! For børn har vi artiklen ”kom og lav noget sjovt”, og under arrangementer nævnes de mange goder markeder, som finder sted i løbet af året.

Blandt de skæve artikler, beskrives nogle oversete naturperler, nyt er også en artikel om bunkerne og endelig en artikel om at ”smage” på naturen.

”Og selvfølgelig viser Toppen af Danmark magasinet vores skønne byer, ligesom hele paletten af turisterhvervet fra overnatning til wellness, fra bolchekogeri til segwaykørsel, fra kunstmuseer til herregårde, og fra spisesteder til transport og meget, meget mere”, slutter Børge Søndergård.

Det er bare at kaste sig ud i det!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turistmagasinet ”Toppen af Danmark” 2015 er på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER