Gaayaas flytter i nye lokaler på Frederikshavnsvej

Gaayaas flytter i nye lokaler på Frederikshavnsvej

21. januar 2015 - kl. 7:54 - af

BC marked_600x250Forretningen, som i dag ligger i Grønnegade 11 i Sæby og ejes af Gaayaadiry Regiruban, flytter i næste måned i nye og større lokaler i det tidligere BC Marked (Nærkøb), Frederikshavnsvej 23 – over for Sæby Søbad.

Det sker fordi forretningen i Grønnegade er blevet for lille, og fordi de ønsker at udvide varesortimentet med endnu flere gode delikatesse og specialiteter, ud over det forretningen allerede har i dag – dagligvarer, friske asiatiske grøntsager m.v.

Gaayaas forventer at åbne den nye forretning den 14. februar, alt afhængig af om kontrakter med udenlandske leverandører om varesortiment falder på plads, og varerne er leveret til denne dag.

”Det bliver nyt og spændende, og jeg glæder mig meget til bl.a. at kunne servicere alle de udenlandske og danske turister, som besøger Sæby i sommermånederne. I dag har vi en åbningstid, der hedder 10-18, men vi forventer at udvide åbningstiden i sommerperioden, så vi først lukker sendt om aftenen. Lige nu står den på aftaler med gamle og nye leverandører, og på at få gjort lokalerne klar til åbningsdagen”, siger Gaayaas, der glæder sig meget, til en ny, større og mere spændende butik.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gaayaas flytter i nye lokaler på Frederikshavnsvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger