Børneteater på biblioteket<br>…

Børneteater på biblioteket

21. januar 2015 - kl. 13:53 - af

Bibliotek_600x250Sundhed og motion skal være sjovt! Det er temaet i bibliotekernes kommende teaterforestilling for børn i alderen fra 3-7 år.

Rumlerikkerne i Slikbøvsens Land er en musikalsk fortælling med sange, dans og rim, som bl.a. tager fat på om en sur sok kan være sød, må et holdkæftbolche bande, kan en gulerod være magisk, og må man overhovedet prutte i et eventyr?

Handlingen tager sin begyndelse en tidlig morgen, hvor Rumlerikkerne opdager, at Rumlerikken Kerne er forsvundet. Det viser sig, at Kerne er blevet kidnappet af den ensomme Slikbøvs, der hader frugt og sunde sager, men savner en ven.

Nu begynder Rumlerikkerne en farefuld rejse til Slikbøvsens Land, hvor de må passere den brusende chokoladeflod og igennem Bolcheskoven, fyldt med buldrende sukkerknald. Undervejs møder de Den sure Sok, der giver dem Det magiske Gulerodssværd, som gør dem i stand til at fægte mod Det uforskammede Holdkæftbolche.

De medvirkende er Thomas Milton og Michael Sand, som også har skrevet manuskript. Forestillingen er instrueret af Kirsten Peuliche.

Billetter på biblioteket
Tre gang løber forestillingen over scenen første gang tirsdag den 3. februar i Sæby Kulturhus Manegen, dagen efter den 4. februar gælder det Skagen Bibliotek i Salen, og sidste forestilling er på Frederikshavn Bibliotek den 5. februar. Billetter til forestillingerne kan allerede nu købes eller reserveres på bibliotekerne i Sæby, Skagen og Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børneteater på biblioteket
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER