Hospitalsklovnen Tut på besøg i Sæby

Hospitalsklovnen Tut på besøg i Sæby

20. januar 2015 - kl. 11:10 - af

tut-fotoEfter en hektisk 2014-sæson og juleferie er Aktive Kvinder i Sæby klar til at tage fat på en ny sæson.

Det sker torsdag den 29. januar, når hospitalsklovnen Tut kommer på besøg i Manegen i Sæby. Tut, hvis borgerlige navn er Gitte Brønager Jørgensen, vil fortælle om sit spændende arbejde blandt syge og kræftramte børn på Aalborg Universitetshospital og børneafdelingen på Sygehus Vendsyssel i Hjørring. Alle er velkommen, og fristen for tilmelding slutter den 25. januar.

Februar måned byder på to arrangementer foruden generalforsamling.

Søndag den 8. februar om eftermiddagen får man i Manegen besøg af gruppen ”De Små Borgerlige” fra Dronninglund. Gruppen vil underholde med rumsterstang, lirekasse og harmonika og helt sikkert sørge for, at latter- og sangmusklerne bliver rørt.

I forbindelse med generalforsamlingen mandag den 23. februar serveres der en let anretning, ligesom der bliver underholdning. Her er tilmeldingsfristen den 16. februar.

Torsdag den 26. februar afvikles den årlige tur til Dansk Supermarkeds uddannelsescenter Bøgehøj ved Ebeltoft.

Aktive Kvinders Hyggeklubben for Ældre, der holder til i Musikhuset, Skolegade i Sæby, er allerede startet op efter juleferien. Det skete, da advokat Helle Mørch Sørensen, Sæby, fortalte om ”Arvesager og testamente”. Hyggeklubbens næste arrangement afvikles torsdag den 22. januar, hvor familien Hejslet vil fortælle om deres arbejde og efterfølgende underholde.

Aktive Kvinder i Sæby sluttede i øvrigt 2014 med to velbesøgte arrangementer.

70 års jubilæumsfesten på Dybvad Kro fik et særdeles vellykket forløb med 170 feststemte deltagere. Juleturen, der gik til det smukke Nedre Kjærsholm Gods ved Kjellerup afsluttende med middag på Simested Kro, havde deltagelse af 115, der fyldte to busser til sidste plads.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hospitalsklovnen Tut på besøg i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER