Flere e-bøger til bibliotekets lånere

Flere e-bøger til bibliotekets lånere

19. januar 2015 - kl. 0:07 - af

Bibliotek_600x250Lånerne på Frederikshavn Kommunes Biblioteker får nu mulighed for at låne endnu flere e-bøger. Fra 15. januar er mere end 4.000 nye titler at finde i bibliotekernes digitale samling af e-bøger ”eReolen” oven i de ca. 5.000 titler, der hidtil har været adgang til.

Fra torsdag den 15. januar 2015 kan lånerne på Frederikshavn Kommunes Biblioteker læse endnu flere gode romaner som e-bøger eller lytte til dem som lydbøger på tablets eller smartphones.

Frederikshavn Kommunes Biblioteker åbner sammen med landets øvrige biblioteker for adgang til efterspurgt litteratur som e-bøger og lydbøger, når udbuddet af titler i den digitale udlånsportal eReolen forøges med ca. 4.000 titler fra de større danske forlag. Dermed får borgerne nye muligheder for digitalt at låne e-bøger og lydbøger fra forlag og forfattere, som de ikke tidligere har haft adgang til.

Sådan lånes en e-bog
Man får adgang til e-bøgerne via www.ereolen.dk. E-bøgerne kan læses på Android eller iOS tablets og smartphones ved at downloade eReolen som app.
For at få adgang til at låne e-bøger skal man være oprettet som låner og have en firecifret pin-kode. Man kan blive oprettet på sit lokale bibliotek, der også gerne vejleder i brugen af det nye tilbud.

Fakta om eReolen:

• eReolen har siden november 2011 været folkebibliotekernes fælles e-bogstjeneste.
• Der har hidtil været adgang til ca. 5.000 e-bøger fra mindre forlag.
• Gennem en række aftaler fra november 2014 med forlag som Gyldendal, Lindhardt & Ringhoff og Modtryk åbnes der nu for yderligere 4.000 titler fra store danske forlag.
• I Frederikshavn kan man låne 5 e-bøger og 5 lydbøger om måneden
• Der kommer løbende nye e-bøger og senere i 2015 bliver det også muligt at låne engelske e-bøger

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere e-bøger til bibliotekets lånere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER