Åbent hus på EUD og EUX<br>…

Åbent hus på EUD og EUX

19. januar 2015 - kl. 9:35 - af

Billede 014D. 22. januar kl. 19.00 lukker Frederikshavn Handelsskoles EUD og EUX-afdeling dørene op til dette års åbent hus. Traditionen tro vil lærere, studievejledere, nuværende elever byde de besøgende velkommen og sørge for, at alle får en god oplevelse og bliver meget klogere på, hvad en erhvervsuddannelse indenfor detail, handel og kontor fra Frederikshavn Handelsskole byder på.

For uddannelseschef Brian Andersson er åbent hus en traditionsrig begivenhed, der giver mulighed for at sætte endnu mere fokus på erhvervsuddannelserne på Frederikshavn Handelsskole. I år kan han præsentere en ny uddannelse, som man forventer meget af.

EUX er en nyhed på Frederikshavn Handelsskole
”Jeg er rigtig glad for at kunne byde de besøgende velkommen til en af Danmarks bedste skoler. Jeg kan præsentere dem for bedste nyhed i mange år – nemlig EUX. EUX er for de unge, der er sultne på livet. Dem, der har drømme og ambitioner for fremtiden, og dem, der ønsker en karriere med indflydelse og ansvar. EUX er en uddannelse, der stiller krav til elevernes faglighed, og som forbereder dem til erhvervslivet eller til en videregående uddannelse” fortæller Brian Andersson om den nye uddannelsesmulighed.

EUX giver eleven to uddannelser i en. De får både grundforløbet til den faglige erhvervsuddannelse, samtidig med at de får mulighed for fag på gymnasialt niveau. Efter max to år kan eleven få en elevplads i en virksomhed eller søge ind på en videregående uddannelse, hvis det er det, han eller hun brænder for.

Hos os er elevernes trivsel det vigtigste
”Vi vil gøre alt for at give vores elever en god skolestart og et godt uddannelsesforløb i det hele taget. Vi ved, at hvis eleverne har det godt og trives, så lærer de mere og udvikler sig bedre” understreger Brian Andersson, der glæder sig over, at EUD på Frederikshavn Handelsskole igen i år ligger helt i top i en trivselsundersøgelse baseret på elevernes egne svar. Rent faktisk indtager Frederikshavn Handelsskole førstepladsen på en lang række af de parametre, som skolen er blevet målt på. Det er bl.a. lærernes undervisning, miljøet på skolen og elevernes egen indsats.

Uddannelseschefen, studievejledere, lærere og elever glæder sig til at byde de kommende elever og deres forældre indenfor til en hyggelig og inspirerende aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på EUD og EUX
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER