Kom i mål med dit nytårsæt<br>…

Kom i mål med dit nytårsæt

17. januar 2015 - kl. 0:24 - af

Loop_1_600x250I LOOP har de fundet løsningen på, hvordan du hurtigt og nemt kommer i form – også selvom du har en travl hverdag.

Når hverdagen rammer efter juleferien, giver første tur op på vægten i manges tilfælde en ubehagelig forskrækkelse. Og selvom nytårsforsættet igen i år er at tabe sig og komme i form, er det næsten uoverskueligt at finde tid til at motionere.

Det har LOOP dog fundet en løsning på med deres cirkeltræningskoncept, der kun tager 24 minutter at gennemføre.

– Vi oplever, at folks største hindring for at få trænet er, at de føler de ikke har tid. Men i LOOP kan alle nå at træne – også i en travl hverdag. Så der er god mulighed for at få succes med nytårsforsættet, selvom man har travlt med både jobbet og familien, fortæller marketing manager Lone Eriksen fra LOOP.

Enkel og effektiv træning
LOOP bygger på et enkelt, men effektivt træningsprogram, hvor hele kroppen trænes igennem på 24 minutter. Træningen foregår i 16 stationer placeret i en cirkel. Medlemmerne er ikke afhængige af hold eller træningsmakkere, men har mulighed for at komme og springe ind i cirklen et vilkårligt sted. Undervejs i træningen skifter man fra station til station, indtil man har været igennem to gange, og der er gået 24 minutter.

Man kan derfor på kun en halv time gå omklædt ind ad døren, træne og tage af sted igen. Det har LOOP så stor succes med, at de på otte år har kunnet åbne 38 centre fordelt over hele Danmark.

Nå dit mål
I disse dage har LOOP et ekstra godt tilbud, hvor det er muligt at få de første 30 dages træning for kun 9 kroner. Her mærker travle mennesker på egen krop, hvor nemt de kommer af med den oppustede fornemmelse, taber sig og får energien tilbage i LOOPs cirkel.

For mere information om LOOP i Sæby, hvoe gratis prøvetime kan bookes på tlf.nr. 41 74 62 10 eller loopsaeby@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom i mål med dit nytårsæt
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger