Konkurrence hos Min Købmand i Sæby

Konkurrence hos Min Købmand i Sæby

16. januar 2015 - kl. 9:36 - af

SONY DSCI anledning af, at Spar Torvet officielt bliver til Min Købmand i morgen, er der sat en konkurrence i gang.

Ud over at der er masser af gode tilbud i anledning af det nye navn, har købmand Jette Kjeldsen også valgt at starte en konkurrence. Så vil du være en af de heldige vinder af 2 kg. løs vægt slik efter eget valg og 2 x 1,5 liter Pepsi, så er det måske nu du skal slå til. Der vil i alt blive trukket tre heldige vindere og spørgsmålet du skal gætte lyder:

Hvor meget løs vægt slik havde Min Købmand (Spar Torvet) på lager den 3.januar 2015? Var det:

1.    300 kg.
2. 1.300 kg.
3. 2.300 kg.

Nu er det bare med at komme i gang med at gætte. Man skal aflevere sit gæt i forretningen senest den 25. januar, og der trækkes lod mellem de rigtige kuponer, og de 3 heldige vindere får direkte besked.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence hos Min Købmand i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER