Ejendomscenterets elev vinder DM i Teknisk Design

Ejendomscenterets elev vinder DM i Teknisk Design

16. januar 2015 - kl. 9:19 - af

IMG_4741Ejendomscenterets elev – Troels Sander Jensen – løb i fredags med den eftertragtede titel som Danmarksmester i Teknisk Design, da han vandt førstepræmien på sit felt ved DM i Skills i Bellacenteret i København.

I weekenden blev der for 5. år i træk afholdt Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne. En konkurrence der er bedre kendt under navnet DM i Skills, hvor unge talenter fra hele landet mødes for at dyste inden for hver deres faglige felter.

Èn af dem som fredag eftermiddag kunne kalde sig Danmarksmester i Teknisk Design er Ejendomscenterets 20 årige elev, Troels Sander Jensen.

– Jeg er ikke overrasket over, at Troels løber med sejren. Han har i hele sin tid som elev i Ejendomscenteret udvist et ubesværet talent inden for vores fagområde, siger Anne-Mette Larsen, Teknisk Designer ved Ejendomscenteret i Frederikshavn Kommune.

Troels Sander Jensen studerer til dagligt teknisk design på Tech College i Aalborg, og valgte netop at tage kampen op, fordi han blev opfordret af sin underviser. Han dystede i konkurrencen for demonstrationsfaget Revit, der er et 3D tegneprogram til at designe bygninger. Den disciplin mestrede Troels til perfektion efter et spændende forløb på sin lærerplads i Frederikshavn Kommune.

Fokus på at skabe Danmarks bedste lærerplads
Ejendomscenteret har igennem de seneste 2 år arbejdet med en ambitiøs digitaliseringsstrategi, som bl.a. betyder, at alt tegne- og designmateriale for bygninger skal ændres fra 2D til 3D ved hjælp af netop programmet Revit.

– Der er mange muligheder i at bruge 3D tegninger, og ved at være med helt fremme i sporet inden for vores fagområde som tekniske designere. Når vi er med på beatet, kan vi samtidig tilbyde rigtig gode lærerpladser, hvor eleverne har mulighed for at arbejde med de bedste og nyeste programmer på området. På den måde opnår eleverne en faglighed, som er med til at ruste dem til et arbejde blandt de bedste efter endt uddannelse. Det vil vi rigtig gerne være med til i Ejendomscenteret, siger Anne-Mette Larsen, Teknisk Designer ved Ejendomscenteret i Frederikshavn Kommune

Troels Sander Jensen har været med i en del af Ejendomscenterets proces med at omdanne tegninger fra 2D til 3D, og har blandt andet tegnet Frederikshavn Rådhus og Frederikshavn Bibliotek i Revit. Det har givet ham en enestående chance for at lære programmet rigtigt godt at kende inden DM i Skills.

Konkurrencen blev arrangeret af de tekniske skoler og organisationer i Det Faglige Udvalg for teknisk designere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejendomscenterets elev vinder DM i Teknisk Design ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER