Nordjyske Bank A/S offentliggør tilbudsdokument

Nordjyske Bank A/S offentliggør tilbudsdokument

15. januar 2015 - kl. 0:57 - af

Nordjyske Bank_600x250–  i forbindelse med det betingede, frivillige købstilbud på alle aktier i A/S Nørresundby Bank.

Nordjyske Bank offentliggjorde i selskabsmeddelelse 20.2014 den 18. december 2014, at banken havde besluttet at fremsætte et betinget, frivilligt offentligt købstilbud på alle aktier i A/S Nørresundby Bank. Aktionærerne i Nørresundby Bank tilbydes et samlet vederlag pr. aktie i A/S Nørresundby Bank bestående af 335 kr. i kontanter og én aktie i Nordjyske Bank, svarende til en samlet pris på 450 kr.*
For så vidt angår præmien henvises til selskabsmeddelelse nr. 20.2014.

Nordjyske Bank har i dag offentliggjort et tilbudsdokument med en nærmere beskrivelse af vilkårene og betingelserne herfor i overensstemmelse med reglerne i § 4 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud.
Tilbudsdokumentet kan findes her.

Vi kan samtidig meddele, at SKAT har meddelt tilladelse til skattefri aktieombytning til aktionærer i Nørresundby Bank, som måtte acceptere købstilbuddet fra Nordjyske Bank. Tilladelsen er nærmere beskrevet i tilbudsdokumentet.
Bestyrelsen i Nordjyske Bank A/S har i forbindelse med godkendelse af tilbudsdokumentet samtidig besluttet at udnytte sin bemyndigelse i bankens vedtægter § 2a til kapitalforhøjelse til udstedelse af op til nominelt DKK 46 millioner nye aktier som betaling til Nørresundby Bank aktionærer, der tegnes ved apportindskud, såfremt tilbuddet gennemføres.

* Opgjort på baggrund af den gennemsnitlige lukkekurs for Nordjyske Bank aktien de seneste ti børsdage frem til den og med 17. december 2014 og svarende til den garanterede kurs i den efterfølgende fortegningsemission.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank A/S offentliggør tilbudsdokument' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER