Børns gode gerninger hjælper andre

Børns gode gerninger hjælper andre

15. januar 2015 - kl. 14:41 - af

danmarksindsamlingen_2012_600x250Frederikshavn Kommunes Biblioteker opfordrer alle børn til at gøre gode gerninger som en del af Danmarksindsamlingen. Hver god gerning udløser 25 kroner.

Overrask mor og far ved at rydde op, køb ind for din bedstemor, hjælp en klassekammerat med lektierne, eller sørg for at holde legepladsen i børnehaven ren og pæn. Sådan lyder opfordringen fra biblioteket til alle børn i kommunen.

Ole Kirks Fond, som er LEGO-familiens almennyttige fond, donerer nemlig 25 kroner til årets Danmarks Indsamling for hver gode gerning, børnene gør i januar.

En god gerning i Danmark kan gøre en verden til forskel for nogle af verdens fattigste og mest udsatte mennesker i Afrika, Asien og Latinamerika – 12 projekter i 12 landet.

– Vi har sendt opfordringen ud til skoleklasser i hele kommunen, fortæller biblioteket, der håber på, at børnene igen i år vil være med til at gøre en indsats. – De enkelte klasser rundt om på skolerne kunne evt. konkurrere indbyrdes om at lave flest gode gerninger, men man er selvfølgelig også velkommen til at gøre en indsats på egen hånd. – Vi skulle jo gerne slå rekorden fra sidste år, hvor der blev samlet over 5 mio. kroner ind, oplyser biblioteket, der tager imod de forhåbentlig mange udfyldte Godhedsbeviserne og sørger for, at de bliver registreret.

Godhedsbeviser
Godhedsbeviserne kan hentes på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside bib.frederikshavn.dk under Palles Gavebod. Det sidste godhedsbevis skal være afleveret inden den 31. januar.

Danmarks Indsamling løber som sagt i hele januar og kulminerer i et stort tv-show på DR1 lørdag den 31. januar 2015 fra kl. 19.00. – I løbet af januar vil der desuden være forskellige indslag på DR Ramasjang og DR Ultra, som sætter fokus på indsamlingen for de mindste, slutter biblioteket.

Læs mere om indsamlingen på: www.danmarksindsamling.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børns gode gerninger hjælper andre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER