Vognmand fra Dybvad åbner i Frederikshavn

Vognmand fra Dybvad åbner i Frederikshavn

13. januar 2015 - kl. 0:34 - af

DSC_0428Det nystartede firma Frederikshavn Bulk Terminal under ledelse af Vognmand Henrik Poulsen har valgt at slå sig ned på Frederikshavn Havn, hvor de foreløbig har lejet sig ind i 4000 m2 løsvarehaller samt 1000 m2 hal til opsækningsanlæg.

Frederikshavn Bulk Terminal tilbyder med det nye firma havnens kunder alt fra stevedoreopgaver og godshåndtering til transport og terminalløsninger med mulighed for opbevaring og opsækning af bulkvarer som træpiller, salt, gødning, dyrefoder m.m.

Frederikshavn Havn glæder sig over denne nye samarbejdspartner, som er med til at sætte havnen på landkortet som et trafikalt knudepunkt for modtagelse, håndtering og distribution af alle former for bulk gods.

Terminalen har allerede fået sin første store kunde Ekman Danmark, som i Danmark omsætter over 200.000 ton biobrændsel årligt. Ekman får nu også træpiller ind med skib i Frederikshavn, som videre distribueres til hele Vendsyssel både som løsvarer og i sække – og hallerne hos Frederikshavn Bulk Terminal er allerede godt fyldte med træpiller og sækkevarer klar til distribution.

Frederikshavn Havn og Borgmester Birgit Hansen byder officielt den nye virksomhed velkommen fredag d. 16/01-2015, hvor begivenheden markeres med et åbent hus arrangement på havnen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vognmand fra Dybvad åbner i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER