Østervrå vinder Lyngså-turneringen

Østervrå vinder Lyngså-turneringen

12. januar 2015 - kl. 9:37 - af

IMG_7509_600x250Østervrå Idrætsforening gjorde næsten rent bord søndag 11. januar, da A puljen i indendørs herresenior-fodbold blev afviklet i Voersåhallen. 5 sejre og en enkelt uafgjort mod Sæby 2 blev dagens resultat for klubben. I den anden ende af tabellen måtte Voerså 2 og Bangsbo lide den tort at rykke ned i B puljen.

Om søndagen blev også Old boysrækken afviklet, og her slog Sæby Syvsten i en tæt finale med 5 – 4.

Lørdag 10. januar blev B og C puljerne afviklet. I B finalen vandt Thorshøj 5 – 4 over Syvsten, men begge hold rykker op i A rækken. Thorshøj og Dybvad må en tur ned og vende i C rækken.

I C rækken var det Østervrå og Bangsbo, der spillede finale. Her vandt Østervrå 3 – 2, og begge hold er at finde i B rækken næste år.

Den indendørs fodboldturnering, Lyngså-turneringen, er Danmarks ældste indendørs fodboldturnering med op- og nedrykning. Turneringen spilles hvert år over en weekend i januar måned. I de sidste mange år, er turneringen blevet spillet i Voersåhallen, og i år deltog 33 hold fra 13 klubber i Østvendsyssel. I alt blev der afviklet 69 kampe, som gav både motion og en god gang træning til de kommende strabadser, på de udendørs baner, der starter allerede sidst i januar og først i februar, hvor mange klubber har standerhejsning på programmet.

På Lyngså Boldklubs hjemmeside, www.lyngsaaboldklub.dk kan samtlige resultater over weekendens kampe ses.

Tekst. Cille Strøm

IMG_7515 IMG_75 vinder 2015 Østervr copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå vinder Lyngså-turneringen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER