Larsen, Lilholt og ”Luther” lagkage

Larsen, Lilholt og ”Luther” lagkage

12. januar 2015 - kl. 8:42 - af

Understed kirkeUndersted-Karup menighedsråd gentager sidste års succes torsdag den 29. januar kl. 19.

Hvor mange og hvilke sange, der skal synges denne aften bestemmes af dem, der dukker op, og det er selvfølgelig meningen, at man skal lære nogle nye sange, men bestemt også synge de ”gode gamle”. Alt fra Kim Larsen, Lars Lilholt til det de fremmødte foreslår fra højskolesangbogen.

Den dygtige pianist Ole Sørensen vil ligesom sidste år komme og underholde ved klaveret.

Fællessangen bliver afbrudt af et stk. smørrebrød eller to, som skal bestilles på forhånd. Der kan købes øl eller vand, og her ud over er menighedsrådet vært ved en kop kaffe og et stykke lagkage, og mon ikke der bliver tid til at synge lidt mere efter kaffen.

Alle kan deltage, om man har sangstemme eller ej. Så mød endelig op til en hyggelig aften i Understed-Karup menighedshus, Understedvej 67, Understed.

Tilmelding og bestilling foregår til graver Katharina Gadensgaard på tlf. 4078 1418 eller på understedkirke@mail.dk senest 23. januar.

Pris for smørrebrød 20 kr. pr. stk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Larsen, Lilholt og ”Luther” lagkage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER