Goddag og farvel reception hos Sæby Fritidscenter & Hostel

Goddag og farvel reception hos Sæby Fritidscenter & Hostel

11. januar 2015 - kl. 12:35 - af

DSCI6661Godt 200 mennesker havde lagt vejen forbi Sæby Fritidscenter & Hostel, fredag eftermiddag, for at sige goddag til centrets nye leder Preben Kejser og farvel til centrets leder gennem de sidste 27 år, Tommy Thomsen, som havde valgt at gå på efterløn fra nytår.

I mange år når folk i Sæby har nævnt Sæby Fritidscenter, er der blevet sagt: ”Åh oppe hos Tommy”. Han har om nogen været billedet af centeret ud ad til, og han har lagt meget energi og mange kræfter i, at Sæby har haft nogle gode rammer for kultur og fritidslivet.

Tommy er trådt i baggrunden og har overladt centerlederposten til Preben Kejser, som skal føre det center videre, som i dag rummer både sportsfaciliteter, cafeteria og Hostel samt mødelokaler, som står overfor renovering.

Ydermere skal drømmen om springcenter og Hal C gøres til virkelighed, så det er store projekter den nye centerleder står over for, men bestyrelsen og centeret er ikke i tvivl om, at Preben Kejser er den rette til opgaven.

DSCI6673

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Goddag og farvel reception hos Sæby Fritidscenter & Hostel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger