Gymnastiksal fyldt med lopper<br>…

Gymnastiksal fyldt med lopper

10. januar 2015 - kl. 10:20 - af

IMG_7256Det er heldigvis lopper af den gode slags, og ikke det lille stikkende blodtørstige insekt, der her er tale om.

Det er Rørholt Idrætsforening, der her er på banen med et loppemarked. På opfordring fra flere interesserede er markedet nu kommet i stand på Rørholt gamle skole, der ligger på adressen Mejerivej 1 i Rørholt. Loppemarkedet finder sted i gymnastiksalen og klublokalet, og det sker søndag 1. februar fra 10 – 16.

Ann Hansen, der er primus motor på projektet, fortæller, der har været stor interesse for at få en stand, så der vil være gode muligheder for at finde både gamle og nye ting på dagen – ja og hvem ved måske endda gøre en god handel eller et godt kup.

Der er booket fuldt op for tilmeldinger, og i alt bliver det til 12 stande, der har et bredt varesortiment. Ud over private aflagte ting og sager, men stadig funktionsduelige, er der boder med så spændende sager som hjemmelavede ting, glasting, kort, smykker, tasker, billeder, strømper, tøjdyr, tupperware, tøj, legetøj, pynteting samt en masse andre sjove ting og sager.

I løbet af dagen skal de besøgende ikke hverken sulte eller tørste. Der sælges kaffe, øl, vand og pølser til absolut rimelige priser.

Hele dagen er der gratis parkering og gratis adgang til loppemarkedet.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastiksal fyldt med lopper
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER