Formand og næstformand fortsætter

Formand og næstformand fortsætter

10. januar 2015 - kl. 9:28 - af

tv2nord_logo_600x250Bestyrelsen for TV2/Nord har på sit konstituerende møde enstemmigt genvalgt Henrik Skaarup, Brønderslev, til formand for bestyrelsen. Også den siddende næstformand, John Christiansen fra Nykøbing Mors, fortsætter på posten.

Dermed markerer bestyrelsen et ønske om kontinuitet i forhold til den markante omstilling, TV2/Nord gennemgår i disse år, siger Henrik Skaarup, der driver en advokatvirksomhed i landsdelen.
TV2/Nords bestyrelse vedtog i fjor en ny strategi, der blandt andet betød indførelsen af det nye 19:30-program ”Nordjylland Live”, et nyt studie, en markant satsning på nye programmer til TV2/Nords 24-timerskanal Salto, investeringer i ny teknologi, oprettelsen af støtteforeningen Club Nord samt en omfattende udviklingsplan for de cirka 80 medarbejdere på stationen.

I bestyrelsen glæder vi os over at se, hvordan de mange nye tiltag har udmøntet sig i virkeligheden og haft en meget positiv konsekvens for stationens seertal og generelt for interessen for at se TV2/Nords programmer. Derfor er det også motiverende at mærke også den nyvalgte bestyrelses opbakning til det fortsatte arbejde, som stationens medarbejdere og ledelse på betryggende og ambitiøs vis udfører, siger Henrik Skaarup.
Ud over næstformand John Christiansen tæller bestyrelsen Cai Møller, Anni G. Walther, Mogens Mathiasen og Henning Julin samt medarbejderrepræsentant Benny Kristensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formand og næstformand fortsætter ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER