Et hold serviceassistenter har afsluttet erhvervsuddannelse

Et hold serviceassistenter har afsluttet erhvervsuddannelse

10. januar 2015 - kl. 0:52 - af

DSC06380For præcis to år siden søsatte det kommunale Ejendomscenter et stort uddannelse- og jobrotationsprojekt for et halvt hundrede rengøringsassistenter fordelt på fire hold.

Rengøringsassistenterne har hver især taget imod tilbuddet om efteruddannelse til serviceassistent/rengøringstekniker på EUC Nord i Frederikshavn, og torsdag blev det fjerde hold fejret for den netop afsluttede erhvervsuddannelse.

Nu skal kombinationen af et vekslende skole- og praktikophold omsættes til fornyet inspiration i arbejdet fremadrettet, hvor ny viden og faglig sparring med kolleger har været i fokus.

I Frederikshavn Kommune har de stor fokus på at skabe et bedre arbejdsmiljø.

”Det betyder derfor rigtig meget for os at efteruddanne vores personale, så vi opnår en kombination af høj kvalitet af udført arbejde og sidst men ikke mindst; engagement og trivsel på arbejdspladsen”, siger Peter Møller Nielsen, der er drifts- og projektkonsulent ved Ejendomscentret i Frederikshavn Kommune.

”Uddannelsen er nemlig meget faglig alsidig og fokuserer i høj grad på samspillet imellem flere faggrene, hvor alt fra psykologi til læren om forskellige produkter, kemi og ergonomi i et fysisk hårdt arbejde kan forebygge arbejdsskader”, slutter han.

”Det er utrolig vigtigt at vide, hvordan man skal anvende de forskellige ”værktøjer” på en ergonomisk korrekt måde, således at kroppen ikke bliver unødvendig slidt. Det kan være meget svært at bryde gamle vaner”, siger Birgitta Grengman, fællestillidsrepræsentant for rengøringspersonalet i Ejendomscentret.

Digitalisering er også en vigtig del af forløbet. Der er stor niveauforskel, når det kommer til brug af computere. Undervisning i brugen af IT understøtter desuden den kommunale digitaliseringsstrategi således, at de ansatte klædes på til at bruge de digitale værktøjer.

På billedet over artiklen kan man bagerst fra venstre se:
Faglærer Cathrine Skjoldborg Viviano, Kirsten Johst (Sygehus Vendsyssel), Dorthe Frederiksen (Frederikshavn Ejendomscenter), Jeanette Skelton (Frederikshavn Ejendomscenter), Hanne Bille Godtliebsen (Frederikshavn Ejendomscenter), Anni Kilde Pedersen (Frederikshavn Ejendomscenter), Laila Sigsgaard (Frederikshavn Ejendomscenter), Tove Hansen (Frederikshavn Ejendomscenter), Karen Christiansen (Frederikshavn Ejendomscenter), Nicoline Frahm Vanggaard (Frederikshavn Ejendomscenter), Gitte Buus Flyvbjerg (Frederikshavn Ejendomscenter), Anette Thomsen (Frederikshavn Ejendomscenter), Birgitte Mathiesen (Frederikshavn Ejendomscenter), Pia Steffensen Jakobsen (Sygehus Vendsyssel), Inger Feldtmose Le (Martin by Harman).

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et hold serviceassistenter har afsluttet erhvervsuddannelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER