Bering Ejendomme har udlejet dele af halbygning

Bering Ejendomme har udlejet dele af halbygning

8. januar 2015 - kl. 16:33 - af

Bering_600x250Vestergaard Marine Service A/S har fredag lejet sig ind ude hos Henning Bering, Bering Ejendomme ved rundkørslen i sydbyen, og allerede mandag var arbejdet i gang.

Henning Bering fortæller: ” Vestergaard Marine Service har foreløbig lejet sig ind i noget af ejendommen for 2 måneder. Det handler om renovering af 6 store motorer på hver 30 tons, og her har vi alle de faciliteter, de skal bruge, bl.a. en stor kran, som kan køres frem og tilbage i hele hallens længde, hvilket gør, at de ikke først skal i gang med installationer for at kunne håndtere de store maskiner. Årsagen til at de har lejet sig ind her skyldes, at det er en her og nu ordre de har modtaget, og at der p.t. ikke er plads på Vestergaard Marine Services domicil i Frederikshavn. Vi håber selvfølgelig på et længere varende samarbejde og kan fortælle, at der er plads til endnu flere firmaer hos os, også på samme tid, da halbygningen er meget stor”, slutter Henning Bering.

Den maritime virksomhed, som midlertidig er flyttet ind, har ikke mere end 11 år på bagen, men har i løbet af den forholdsvis korte årrække formået at vokse fra to til 120 medarbejdere.

Med base i Frederikshavn har Vestergaard Marine Service afdelinger og værksteder i Danmark, Norge, Sverige, Brasilien og Tyrkiet, men det er stadig den jordbundne, nordjyske ånd, der kendetegner arbejdet og tankegangen bag de innovative processer, der er en integreret del af dagligdagen i virksomheden.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bering Ejendomme har udlejet dele af halbygning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger