Nordjyllands Politi har afsluttet eftersøgningen af den 75-årige

Nordjyllands Politi har afsluttet eftersøgningen af den 75-årige

7. januar 2015 - kl. 22:41 - af

Eftersoegning_600x250_2Eftersøgningen af den 75-årige sæbynit, der har været savnet siden mandag, endte onsdag uden resultat.

Politiet har efter at have fundet flere af mandens ejendele på molen ved Sæby Havn, koncentreret søgningen om havnebassinet, hvor en båd med ekkolod har afsøgt havnebassinet både i overfladen og under vandet.

Politikommissær ved lokalpolitiet i Frederikshavn, Steen Hørlück, oplyser, at man desværre ikke forventer at kunne finde den 75-årige i live, men at der ikke er noget, der tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse.

Torsdag vil man i første omgang undersøge, om sigtbarheden i havnebassinet gør det muligt at lede efter manden med dykkere, og derefter tage beslutning om hvorvidt og hvordan man vil fortsætte eftersøgningen.

Eftersoegning_600x400_4Eftersoegning_600x400_2 Eftersoegning_600x400_3 Eftersoegning_600x400_1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Politi har afsluttet eftersøgningen af den 75-årige' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER