Motorbåd og hunde leder efter forsvundet Sæbynit

Motorbåd og hunde leder efter forsvundet Sæbynit

7. januar 2015 - kl. 9:46 - af

politi_250x600_8Nordjyllands Politi sætter onsdag formiddag hunde ind i eftersøgningen af 75-årige Torben Leinsdorff fra Sæby, der ikke er set siden mandag formiddag. Politiet koncentrerer eftersøgningen om havnen i Sæby. Siden den 75-årige blev efterlyst i medierne tirsdag, er hans taske med nøgle og andre ejendele, efter et tip, fundet på havnen.

Politikommissær Steen Hørlück fra lokalpolitiet i Frederikshavn, fortæller at der er sat en båd i havnen, som med ekkolokalisering kan finde frem til objekter og personer under vandet, hvis den 75-årige skulle være druknet.

Han oplyser også, at intet ved mandens forsvinden tyder på en forbrydelse.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motorbåd og hunde leder efter forsvundet Sæbynit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER