Drøftelse af fremtiden for Thorshøj Børnehus

Drøftelse af fremtiden for Thorshøj Børnehus

7. januar 2015 - kl. 5:18 - af

Thorshoej boernehus_600x250Når Børne- og Ungdomsudvalget den 8. januar holder sit næste møde, har udvalget på dagsordenen bl.a. en henvendelse fra Thorshøj Børnehus, som efter Byrådets vedtagelse om Bæredygtigt børneområde gerne vil have drøftet børnehusets fremtid.

Thorshøj Børnehus ønsker i den forbindelse endvidere at drøfte muligheden for at etablere pasningstilbud til 0-3-årige børn i institutionen.

Børne- og kulturdirektøren indstiller til Børne- og Ungdomsudvalget, at udvalget tager en dialog med Thorshøj Børnehus vedrørende deres henvendelse. Derfor er Børnehuset inviteret til møde med udvalget kl. 15.00-15.45.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drøftelse af fremtiden for Thorshøj Børnehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER