Travl nat for politiet i Nordjylland…

Travl nat for politiet i Nordjylland…

6. januar 2015 - kl. 11:03 - af

politi_250x600_8De mange indbrud er foregået flere steder i Nordjylland, både nord og syd for Limfjorden, men i gl. Sæby kommune har der kun været et enkelt, det var på en landejendom på Aalborgvej i Dybvad. En gerningsmand blev anholdt på stedet af politipatruljen og en anden blev anholdt på en anden adresse efter søgning med politihund.

Tyvene havde forsøgt at stjæle en bil på adressen.

Det drejer sig om en 26-årig mand fra Flauenskjold og en 32 årig mand fra Havndal/Udbyhøj. De 2 tyve er anbragt på politistationen i Frederikshavn, og lokalpolitiets efterforskning skal vurdere om de 2 anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl nat for politiet i Nordjylland...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER