Post Danmark åbner endnu et posthus i Sæby

Post Danmark åbner endnu et posthus i Sæby

6. januar 2015 - kl. 16:51 - af

SONY DSCDen stigende nethandel har fået Post Danmark til at åbne endnu et posthus i Sæby.
Før jul åbnede et nyt posthus hos OK Plus ved Trafikcenter Sæby, og nu er det altså SuperBest på Stygge Krumpensvej, der fra 13. januar også kan kalde sig posthus.

– Vi er glade for, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu nemmere, når kunderne i Sæby og omegn skal hente og sende deres pakker, siger Gordon Dalsgaard, kundechef i Post Danmark.

I det nye posthus kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.

– Vi glæder os meget til at tilbyde kunderne et posthus, som er et nyt og spændende produkt på hylden. Det er vores forventning, at et posthus her hos os i endnu højere grad vil gøre SuperBest til et lokalt omdrejningspunkt, siger Claus Karlsen, købmand i SuperBest Sæby.

Pakkersom er bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere pakken, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked man modtager fra Post Danmark, hvor pakken skal afhentes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Post Danmark åbner endnu et posthus i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER