Volstrup Harmonikaklub gæster Sæby

Volstrup Harmonikaklub gæster Sæby

5. januar 2015 - kl. 10:46 - af

DSC01756Sæby Pensionist og Efterlønsklub starter deres forårsprogram allerede onsdag den 7. januar kl. 14 i Kulturhuset i Sæby, med besøg af Volstrup Harmonikaklub. De vil spille masser af musik, som publikum kan synge med på.

Bestyrelsen håber at der kommer rigtig mange, så de kan ønske hinanden et godt nytår, og bestyrelsen fortæller, at de har en lille overraskelse til alle, der møder op denne dag.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Harmonikaklub gæster Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER