Tid for indskrivning af børn i skolen

Tid for indskrivning af børn i skolen

5. januar 2015 - kl. 0:04 - af

Saeby skole foto_600x250Det er nu ved at være tid for indskrivning af børn, der står over for at skulle i 0. klasse (børnehaveklasse) næste skoleår.

På Frederikshavn Kommunes hjemmeside kan man i perioden 10. – 25. januar via dette link http://frederikshavn.dk/Sider/Skoleindskrivning0930-5221.aspx finde de fornødne informationer og blanketter til at foretage en digital indskrivning af barnet.

Der skal anvendes NemID for at benytte denne service.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tid for indskrivning af børn i skolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER