Spar Nord Sæby: Lån til 1 procent og spar en formue

Spar Nord Sæby: Lån til 1 procent og spar en formue

5. januar 2015 - kl. 13:50 - af

SN_Lasse_Kjærgaard_StidsborgPrisen på boliglån fortsætter med at sætte nye bundrekorder, og danske boligejere i Sæby kan nu spare hundredtusindvis af kroner ved at konvertere til et 10-årigt boliglån med en fast rente på bare 1 procent. Sådan lyder det fra Spar Nord Sæby.

Som boligejer i Sæby kan du nu låne til bare 1 procent i fast rente. Vel at mærke til en historisk attraktiv kurs, der nu ligger et godt stykke over 99, hvormed kurstabet på lånet er beskedent.

Ifølge Privatkunderådgiver Lasse Stidsborg i Spar Nord Sæby er 1 procents lånet en historisk attraktiv mulighed for at opnå tryghed og besparelser på hundredtusindvis af kroner, hvis du er parat til at afvikle boliglånet over 10 år.

– Med et traditionelt boliglån afdrager du gælden over 30 år, så den månedlige ydelse på et 10-årigt lån er selvfølgelig betydeligt højere, fordi gælden skal afdrages over kortere tid. Til gengæld slipper du med at betale 1 procent i fast rente i hele lånets løbetid, siger Lasse Stidsborg.

– Det betyder, at hvis du eksempelvis har et 3,5 procents lån på 1 million kroner og 30 års løbetid, og du laver det om til et 1 procents lån og 10 års løbetid, så sparer du samlet set 183.300 kroner efter skat. Og det skyldes simpelthen, at du betaler en lavere rente, og at du kun betaler rente i 10 år frem for 30 år, uddyber Lasse Stidsborg.

Ideelt til billån
Interessen for 1 procents lånet er ifølge Spar Nord stigende, og det skyldes først og fremmest den stigende kurs og de kontante fordele. Men interessen hænger også sammen med, at 1 procents lånet kan bruges til mange forskellige ting – eksempelvis boligforbedringer eller bilkøb.

– Hvis du skal lave en tilbygning til 500.000 kroner eller skal bruge 300.000 kroner til en ny bil, så er det helt oplagt at vælge 1 procents lånet, forklarer Lasse Stidsborg og tilføjer:

– Men det forudsætter naturligvis, at der er tilstrækkelig friværdi i boligen.

Regn på mulighederne
Lasse opfordrer boligejere med behov for et lån til at få regnet på mulighederne med 1 procents lånet, mens kursen er attraktiv. Men han understreger samtidig, at der som udgangspunkt skal være tale om lån på mindst 100.000 kroner.

– Eftersom der er omkostninger forbundet med at etablere lånet, så siger vi som tommelfingerregel, at lånet skal være på mindst 100.000 kroner, for at det kan betale sig, lyder det afsluttende fra Lasse Stidsborg.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Privatkunderådgiver Spar Nord Sæby: Lasse Stidsborg, tlf. 96 89 04 16, lst@sparnord.dk 

Om Spar Nord
Med flere end 360.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 71 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2013 et overskud før skat på 670 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 125.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby: Lån til 1 procent og spar en formue ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger