Forslag om handicapmesse i 2015…

Forslag om handicapmesse i 2015…

4. januar 2015 - kl. 12:24 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Handicaprådet skal på sit næste møde den 5. januar drøfte et forslag om afholdelse af en handicapmesse i løbet af i år.

En lignende messe blev afholdt i oktober 2012. Den blev besøgt af mere end 5000 gæster. Messen indeholdt mere end 60 stande og flere kendte navne indenfor bl.a. handicapidrætten. Udstillerstandende bestod bl.a. af frivillige organisationer, organisationer inden for velfældsteknologiske løsninger, Aalborg Universitet, diverse forhandlere fra hele landet og Frederikshavn Kommune. Messen fik stor og positiv omtale, og flere tidligere udstillere har allerede reserveret stande ved en evt. fremtidig messe i Frederikshavn.

Ifølge regnskabet for messen i 2012 blev der brugt 208.000 kr. til dens afholdelse. Heraf betalte Handicaprådet 100.000 kr., og de resterende beløb kom ind via betaling for stande og sponsorater.

Sideløbende anvendte Frederikshavn Kommune et timetal anslået til 200.000 kr. inkl. løn til den handicappolitiske konsulent.

Ved messen i 2012 blev der endvidere anvendt frivillige ressourcer i form af medlemmer fra Handicaprådet, organisationer og deres medlemmer. I forbindelse med planlægning og afholdelse af en messe i 2015 forventes det, at Handicaprådets medlemmer og stedfortrædere stiller frivillige ressourcer til rådighed, så kommunens anslåede timetal  vil kunne reduceres i forhold til messen i 2012. Desuden påregnes det, at messen går i nul rent økonomisk.

Handicaprådets formand er Aksel Jensen fra Handicaporganisationerne, næstformand er  byrådsmedlem Helle Madsen (V), Hørby.

Forslaget er i første omgang sat på Handicaprådets dagsorden til drøftelse.

Tekst af Per Rye

 

En kommentar til “Forslag om handicapmesse i 2015…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Forslag om handicapmesse i 2015…”

  • Hej alle sammen det er godt at da nogen vil hjælpe de handicap menneske og gøre noget ved det, fordi jeg er selv handicappet migselv.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forslag om handicapmesse i 2015...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER