Aftenmeditation i Sæby Kirke<br>…

Aftenmeditation i Sæby Kirke

3. januar 2015 - kl. 0:01 - af

Saeby kirke_600x250Torsdag den 7. januar kl. 20.00 er der fejring af afslutningen på juletiden og begyndelsen på Hellig Trekongers Tiden.

Det hele begynder med en aftenmeditation i Sæby Kirke med overskriften ”Dit ord er et lys for min fod”. Bagefter mødes alle i Klosterfløjen, hvor man hører om Hellig Tre Konger og synger sammen, og på anden måde har det hyggeligt omkring et flot pyntet bord med lys og meget andet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation i Sæby Kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER