Strikkecafé med Wiberg på Sæby Bibliotek

Strikkecafé med Wiberg på Sæby Bibliotek

2. januar 2015 - kl. 0:04 - af

Saeby bibliotek sh_600x250Nyhed: Britta Wiberg, Wiberg Strik i Sæby inspirerer og giver gode råd mandag aften den 12. januar på Sæby Bibliotek.

Er du glad for at strikke! Vil du gerne blive bedre til det, have inspiration, eller lære det helt fra bunden? Sådan lyder invitationen til et helt nyt tiltag på Sæby Bibliotek i samarbejde med Britta Wiberg, der netop har åbnet Wiberg Strik i Sæby.

– Vi laver kun én enkelt café i første omgang, for at finde ud af, om der er interesse for det, og viser det sig at være tilfælde, vil vi fortsætte tilbuddet, forklarer bibliotekar Merete Trap, så jeg vil da gerne opfordrer til, at man møder op for dermed at vise interesse for idéen.

Britta Wiberg medbringer et udvalg af garner fra sin butik, og vil i det hele taget komme med gode råd, ideer og inspiration til de fremmødte. – Alle er velkomne – både begyndere og erfarne, understreger Merete Trap. Deltagerne medbringer eget strikketøj, og så er der lagt op til et par hyggelige timer omkring en fælles interesse.

– Strikkecaféen er som sagt åben for alle, tilmelding er ikke nødvendigt. Der er fri entré, og så kan der købes kaffe og kage, slutter biblioteket.

Hvis du har lyst til at høre mere om Strikkecaféen i Sæby, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Merete Trap på tlf. 9845 9156 el. pr. mail metr@frederikshavn.dk
Biblioteket tilbyder også Strikkecaféer på Frederikshavn og Skagen Bibliotek

Du kan læse mere om strikkecaféerne på bibliotekets hjemmeside eller du kan hente bibliotekets nye arrangementskatalog for foråret 2015 på et af kommunens biblioteker.

En kommentar til “Strikkecafé med Wiberg på Sæby Bibliotek” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Strikkecafé med Wiberg på Sæby Bibliotek”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Strikkecafé med Wiberg på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER