600 gymnaster og julegæster til fest i Springteam Sæby

600 gymnaster og julegæster til fest i Springteam Sæby

22. december 2014 - kl. 10:27 - af

IMG_0820Onsdag den 17. december bredte julehyggen sig i Sæby Fritidscenter, da Springteam Sæby åbnede døren for den årlige juletræsfest. Foreningens 200 gymnaster var sammen med deres familier inviteret til et par timers hygge i hallen.

Bestyrelsen, trænerne og frivillige forældre stod for pyntning af hallen med duftende julegran og røde julekugler. Et stort juletræ stod i lysende pragt parat til julemandens ankomst, og ikke mindst blev hallen fyldt af duftende gløgg og æbleskriver.

Formand Birgithe Jacobsen bød alle velkommen til den årlige juletræsfest, hvorefter opvisningen kunne begynde.

De yngste gymnaster åbnede ballet, og viste alt hvad de indtil nu har lært, hvorefter de mange gæster fik en smagsoplevelse der bød på stilfulde rytmeserier, fantasifulde juleserier og ikke mindst dobbelt roterende spring på trampet, og 4 – 5 kombinationsspring på banen.

Under festen kom julemanden, Pyrus og Kandis til stor glæde på besøg og delte slikposer ud. Der blev danset om juletræet, og så var det tid til at sige god juleferie.

Med et blik tilbage inden foreningen springer ind i det nye år, har 2014 betydet øget medlemstal,
nye trænere som er med til at styrke den kvalificerede trænerstab, et godt samarbejde med Sæby GF,
og indkøb af nye redskaber med støtte fra bevilgede fonde.

Springteam Sæby ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '600 gymnaster og julegæster til fest i Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER