Gudstjeneste for de mindste Juleaften i Sæby Kirke

Gudstjeneste for de mindste Juleaften i Sæby Kirke

19. december 2014 - kl. 0:03 - af

Saeby kirke_600x250Juleaftens formiddag åbner Sæby Kirke i år dørene for en lille, festlig julegudstjeneste, der primært er for børn i førskolealderen samt deres familier. Gudstjenesten vil derfor i høj grad være på børnenes præmisser, men også med julesalmer og orgelspil.

Kirken håber, at børnefamilierne i byen vil tage imod dette tilbud lige så godt som sidste år, hvor alle fik en rigtig dejlig begyndelse på den søde juletid.

Gudstjenesten er onsdag den 24. december kl. 10.00 i Sæby Kirke.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste for de mindste Juleaften i Sæby Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER