Graduering og sæsonafslutning i Sæby Karate Klub

Graduering og sæsonafslutning i Sæby Karate Klub

15. december 2014 - kl. 12:40 - af

Karate_600x250Først i december afholdte Sæby Karate Klub graduering som en del af sæsonafslutningen.

Ved en graduering skal man vise nogle teknikker overfor en sensei, der skal vurdere, om man har bestået. Hvis man har bestået, får man en højere grad og ny bælte farve. Teknikkerne bliver sværere og sværere jo højere grad man opnår. Det betyder også, at karate skal kunne bruges i det ”virkelige” liv, dvs. hvis man bliver overfaldet.

Der var 8 karate ka’er, som skulle op til gradueringen denne gang. Der var 3 hvidbælter, dvs. helt nye karate ka’er, som skulle forsøge at bestå til gult bælte, der var 1 orangebælte, som skulle forsøge at bestå til grønbælte, og der var 3 grønbælter, som skulle bestå en højere grad i det grønne bælte farve. Den sidste var en 1 violetbælte, som skulle op til brunt bælte. Det var spændende, om klubben kunne få sin anden elev med brunt bælte.

Alle var spændte på udfaldet af gradueringen, også Winnie som er den daglige instruktør i klubben. Winnie førte ordet, og eleverne udførte, hvad Winnie sempei sagde, mens sensei noterede de kommende udfordringer for eleverne, men også de gode ting der blev udført.

Alle elever gjorde en rigtig god indsats i deres udførelse, og der var en del sommerfugle i maven hos flere af dem. Da eleverne var færdige med at vise deres teknikker, faldt dommen over dem. Hver enkelt elev blev råbt op og fik at vide, hvad der skulle arbejdes mere på, og derefter fik man at vide, om man havde bestået. Alle elever bestod denne gang.

Daniel Holst, Oliver K. Hansen og Mathias G. Rasmussen bestod deres grad og er nye gulbælter. Katja T. M. Wadum bestod sin nye grad og blev grønbælte. Andrea Kramme, Mathilde M. Bochdam og Nicolaj Bochdam bestod deres nye og højere grad som grønbælter.

Karate sluttede sæsonen onsdag den 3. december med lidt træning, og så skulle der bare julehygges, hvor bælter og diplomer blev delt ud.

Ny sæson starter onsdag den 7. januar, se nærmere oplysninger på www.saeby-judo.dk

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Graduering og sæsonafslutning i Sæby Karate Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger