Babeth Hansson Østergaard til DM i skøjteløb

Babeth Hansson Østergaard til DM i skøjteløb

10. december 2014 - kl. 13:01 - af

Babeth_600x250Babeth, som er fra Dybvad og blot 8 år gammel, trænes af sin mor Pamela Hansson Østergaard i Skøjte- og Sportsforening Nord, og Babeth har lige været til Danmarksmesterskaberne i Herning.

Her blev hun jysk mester med 23,83 point, og hun vidste godt, at det ville blive en hård kamp om podie pladserne til DM, men hun løb godt, havde dog et fald og nogle små skønhedsfejl, der kostede hende nogle points. Hun fik hele 32,42 point, som rakte til en samlet anden plads, og det er nu hendes personlige bedste.

Vinder blev Maia Sørensen, der træner i Tyskland, men repræsenterer Herlev i mesterskabet. Hun er 3 år ældre end Babeth, der er klart yngste deltagere i gruppen. Maia vandt med 34,20 points. Der var 16 udtagene deltagere til DM i den gruppe.

Nu er det så spændende at se, hvordan Babeth kommer til at klare sig internationalt i starten af 2015. Der bliver nok en del rejsen for hende, men det glæder hun sig til.

Skoejteloeb1 Skoejteloeb

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Babeth Hansson Østergaard til DM i skøjteløb ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER