Basketball: Endnu en sejr til Sæbys 1 divisions damer

Basketball: Endnu en sejr til Sæbys 1 divisions damer

2. december 2014 - kl. 9:01 - af

Basketball2014_600x250Det blev til en sejr for Sæbys damer i lørdagens hjemmekamp mod Fjordager BK fra Odense, i et tæt og spændende opgør.

Første periode: Der var fra start lagt op til et spændende opgør. Begge hold havde inden kampen kun en vundet kamp hver, så på ”papiret” var det to hold, som skulle være jævnbyrdige. Det viste sig at holde stik i virkeligheden.
Odense bringer sig foran fra start, og efter ca. 5 minutters spil er stillingen 5-11. Efterfølgende kommer flere af Sæbyspillerne til scoringer, og Sæby vinder perioden 18-15. Ikke mindre end 7 ud af 9 Sæby spillere kommer i denne periode på scoringstavlen.

Anden periode: Odense går fra zoneforsvar til personlig opdækning. Det giver Sæby problemer denne periode. Sæbys angribere får svært ved at komme på skudhold, og flere bolde bliver mistet ved tekniske fejl eller dårlige afleveringer. Det benytter gæsterne sig af, hvor de midt i perioden igen får bragt sig foran ved stillingen 24-26. Sæbys Signe Brandt holder dog sit hold inde i kampen med flere flotte scoringer, og heldigvis har Sæby stadig styr på forsvaret og er kun bagud ved halvleg med 6 point, ved stillingen 25-31.

Tredje periode: Sæby starter perioden med en anden forsvarsopstilling, som gør, at Sæbyspillerne ”stjæler” flere bolde fra fynboerne. Disse stjålne bolde omsættes hurtigt til ”fastbreakscoringer”, hvor især Sæbys Henriette Sørensen står for disse hurtige opløb. Sæbys tyske spiller Marie Sørensen, som rammer godt fra mellemdistancen, sørger for at Sæby haler ind på Odense og bringer balance i regnskabet. Med kun 3 minutter tilbage af perioden er stillingen helt lige 40-40. Sæbys aggressive forsvar gør desværre, at holdet kommer i fejlproblemer, så Odense sendes på straffelinen ved hver fejl begået af Sæby, ved periodens slutning er stillingen 46-47.

Fjerde periode: Hjemmeholdet sætter endnu mere tempo på i kampen. Sæbys Christina Legaard, som i de tre forgående perioder har været noget anonym, træder nu i karakter og sætter to scoringer i træk, så Sæby nu bringer sig foran med 50-49. Herefter får Sæbys Ninna Munck og Henriette Sørensen brudt et par Odense angreb, som de flot omsætter til scoringer. Sæby nu foran med 54-49. Hjemmepublikummet er nu helt oppe at ”ringe”, men igen trækker Sæbyspillerne en del personlige fejl ved det aggressive spil, og igen kommer Odense til en del straffekast. Gæsterne henter igen ind på hjemmeholdet og med kun 3 minutter tilbage er stillingen 56-53. Sæbys høje center Line Ypkendanz træder nu til og sænker tæt under kurven to vigtige scoringer i træk. Odense får endnu en gang straffekast, hvor de kun scorer på det ene. Stillingen er nu 58-54 med 2 minutter tilbage af kampen. Sæbys profil Signe Brandt må udgå med sin femte personlige fejl, og fynboerne øjner nu en chance for at ”overhale” Sæby. Sæbys Charlotte Simonsen vil det dog anderledes og ”sætter” fra distancen i de næste to sæbyangreb to 3-points scoringer, og Sæby vinder kampen 64-54.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 16 point, Henriette Sørensen 12, Charlotte Simonsen 9, Nina Munck 7, Line Ypkendanz 6, Christina Legaard 6, Marie Sørensen 4, Louise Munch 2, og Cathrine Frahm 2 point.

”Dejligt med endnu en sejr. En utrolig spændende kamp, som vi havde forventet.
Vores taktik gik på højt tempo kampen igennem for at ”køre” Odense møre til den sidste periode, og det virkede. Vi vinder sidste periode med 18-7, men vejen frem til fjerde periode var ikke let.
Vi havde problemer med deres personlige forsvar i anden periode, men fik mere og mere styr på det som kampen skred frem, men til gengæld stod vi rigtigt godt i vores forsvar.
Vi skulle passe på deres 3- pointsskytter. Det lykkedes, og de fik ikke en eneste 3- points scoring, hvor vi fik sat ikke mindre end 7 stk. Fantastisk at flere af vores spillere skiftes til at tage ansvar og træde i karakter på forskelige tidspunkter i kampen. Det gjorde at vi altid havde føling med Odense. Stor tak til et fantastisk hjemmepublikum, som gjorde deres til at holde Sæby inde i kampen”, udtaler en stolt træner Henrik Hansen efter kampen.

Næste kamp for Sæbys damer bliver igen mod et fynsk hold. Denne gang Hjemly, som kommer på besøg i Sæbys Fritidscenter lørdag den 12. december.

RESULTATER FRA U-10 DRENGESTÆVNE i LUNDERGAARD

Sæby 1- Aalborg 1                  39-26   Christoffer F 20 point
Sæby 1- Aalborg 2                  36-13   Gustav J   16 point

Sæby 2- Aalborg 1                  13-25   Tobias J   8 point
Sæby 2-Aalborg 2                  10-23   Tobias J   6 point

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Endnu en sejr til Sæbys 1 divisions damer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER