Fin sæsonafslutning i Syvsten IF<br>…

Fin sæsonafslutning i Syvsten IF

29. november 2014 - kl. 10:46 - af

Syvsten hallen_600x250Der var stor spænding om førsteholdet i Syvsten fik lov til at forblive i Serie 3. Spændingen blev faktisk holdt helt ind til 14. og sidste runde i tuneringen, hvor kravet var 3 point, samt at Sindal ikke måtte vinde. Det hele faldt heldigvis ud til Syvstens fordel, da det lykkedes at hive en 1-0 sejr hjem. Målet blev i øvrigt banket ind af Kim Hyttel, og samtidig tabte Sindal deres kamp. Dermed er Syvsten også at finde i Serie 3 i foråret 2015. Det lykkedes på trods af et efterår, hvor der har været en hel del skader, så der var stor glæde i omklædningsrummet efter kampen.

Klubbens 2. hold, som befinder sig i serie 6, havde en meget skidt efterårssæson, der tydeligt bar præg af de massive skade problemer, der var omkring begge hold. Det gjorde, at det til tider var svært at mønstre mandskab, men dem der var ydede en rigtig flot indsats efter omstændighederne.

Lørdag d. 8. november blev der holdt afslutningsfest, hvor der mødte knap 40 festglade mennesker op. Efter en god gang mad fra Highway 69, var der gennemgang fra holdledere og træneren, af året som var gået. På serie 6 gik ”SIF pokalen” til Erik Olesen, mens årets fiduspokal gik til Anders Rulle. På serie 3 gik fidusen til Henrik Olesen, der havde fået bamsen 4 gange i løbet af sæsonen. ”SIF pokalen” gik til Kenneth Hylle, som også blev årets topscorer med 27 mål, og desuden havde spillet alle kampe og haft flest træningspas af alle. Årets spiller blev Kim Hyttel, som havde været en meget vigtig spiller gennem hele sæsonen.

Der er to hold meldt til i DBUs indendørs turnering i fodbold. Et hold i A-rækken og et hold i C-rækken. Så derfor bliver der trænet, hver onsdag kl. 20.00 hele vinteren igennem i Syvsten hallen.

Med det vil Syvsten IF gerne sige en stor tak til alle i og omkring klubben. Der er ydet en stor indsats omkring holdene i sæsonen 2014, og klubben ser med stor glæde frem til næste sæson, som startes op med standerhejsning lørdag d. 14. februar kl 13.30.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fin sæsonafslutning i Syvsten IF
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER