Ingen Sexchikane på Systen motel og kro

Ingen Sexchikane på Systen motel og kro

27. november 2014 - kl. 15:50 - af

billed af Syvsten kro_600x250Landsretten har afvist, at der har fundet sexchikane sted på Syvsten Kro og Motel og har dermed stadfæstet byrettens dom.

Vestre Landsret har den 27. november 2014 afsagt dom i ankesagen mellem Syvsten Kro og Motel og Mette Helene Jespersen, Aalborg vedrørende beskyldninger om sexchikane.

Vestre Landsret frifandt Syvsten Motel og Kro. Dermed var Vestre Landsret enig med Retten i Aalborg, som den 5. februar 2013 frifandt Syvsten Motel og Kro. Byrettens dom blev af 3F anket på vegne af Mette Helene Jespersen, hvis påstande igen er blevet afvist.

Sagen, som af 3F også under ankesagen blev voldsomt eksponeret i medierne, drejede sig om, hvorvidt Syvsten Kro og Motel over for Mette Helene Jespersen, Aalborg, havde udøvet sexchikane. Påstandene om sexchikane vedrørte blandt andet påstande om brug af udtryk som ”møgkælling”, ”møgso” og ”luder”.

Såvel Vestre Landsret som byretten forkaster Mette Helene Jespersens påstande om sexchikane, og har blandt andet lagt vægt på, at Mette Helene Jespersens forklaringer er i modstrid med de forklaringer, der blev afgivet af andre nuværende og tidligere ansatte.

Landsretten udtaler i dommen, at der ikke er påvist omstændigheder, der giver anledning til at formode, at der er udøvet sexchikane, og Syvsten Kro og Motels påstand under sagen blev derfor taget til følge fuldt ud. Derudover bestemte Landsretten, at Mette Helene Jespersen, ud over de kr. 38.000, som Mette Helene Jespersen skulle betale i sagsomkostninger til Syvsten Kro og Motel for sagens behandling for byretten, skal betale sagsomkostninger med kr. 21.180 til Syvsten Motel og Kro for sagens behandling ved landsretten.

Advokat Jakob S. Johnsen, Advokatfirma HjulmandKaptain, som førte og vandt sagen i såvel byretten som landsretten, udtaler:

– Det er en stor lettelse for min klient, at landsretten nu har truffet en endelig afgørelse, som så klart og på alle punkter frifinder min klient for påstandene om sexchikane. Sagen og de grove urigtige påstande, der er fremsat af Mette Helene Jespersen og 3F, har haft store omkostninger for min klient. Det har naturligvis ikke gjort de personlige omkostningerne mindre, at 3F har valgt en strategi med at eksponere sagen massivt i medierne.
Heldigvis har min klient i hele forløbet modtaget stor støtte fra trofaste kunder og nuværende og tidligere medarbejdere.

 

 

En kommentar til “Ingen Sexchikane på Systen motel og kro” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ingen Sexchikane på Systen motel og kro”

  • Selvfølgelig blev de frikendt 🙂 jeg har på intet tidspunkt tvivlet om at disse dejlige mennesker kunne være sådan som den unge pige beskrev dem. Jeg har støttet dem hele vejen og hvor blev jeg glad da jeg så afgørelsen idag, for det har været en hård tid for dem begge.
    Så fra mig og min familie skal der lyder et kæmpe stort tillykke til Karen og Leif.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen Sexchikane på Systen motel og kro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER