Socialdemokraterne har lagt sig fladt ned

14. november 2014 - kl. 11:27 - af

paul_rode_sf_600x250Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Paul Rode Andersen, folketingskandidat for SF.

Finansloven indeholder sociale forbedringer og grønne fremskridt, som aldrig ville have set dagens lys under en borgerlig regering.

Tilbage står imidlertid det uløste dagpengeproblem: dagpengeperiodens længde og den 1 årige genoptjeningsperiode.

Det radikale Venstre har – sin socialliberale profil til trods – fastholdt, at der ikke kunne ændres ved dagpengeforringelserne, som partiet gennemførte med DF og den øvrige højrefløj før sidste valg. Selv om alle forudsætningerne, hvorunder forringelserne blev søsat, har vist sig groft fejlbehæftede – ikke 4.000, men 40.000 røg ud af dagpengesystemet – insisterer RV dumstædigt på, at de dårligst stillede i dette land skal betale prisen for finanskrisen, som de ved Gud ikke havde noget ansvar for.

Socialdemokraterne har lagt sig fladt ned og accepteret de radikales politik om at give skattelettelser til de velhavende og taget dagpenge og efterløn fra dem, der har mindst under henvisning til, at det var en del af regeringsgrundlaget.

Må jeg minde om, at en betalingsring rundt om hovedstaden og fædreorlov på SF’s initiativ også var en del af regeringsgrundlaget. Det havde socialdemokraterne og de radikale ingen problemer med at afvige fra, da det kom stil stykket.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialdemokraterne har lagt sig fladt ned' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER