Beretning fra dette års generalforsamling hos SMCC

14. november 2014 - kl. 0:01 - af

Saeby HK_600x250Cykelsæsonen i SMCC har stort set kun kendt til medvind hele året.

Forberedelserne til sæsonen startede allerede umiddelbart efter sidste års generalforsamling, hvor vi i samarbejde med Firmaidræt fik lavet et hold med indendørscykling som ”kørte” i alt 14 gange.
Sideløbende med indendørstræningen kørte den hårde kerne stadig udendørs med lys på raceren og MTB cyklen.

For at få optimeret ens stilling på cyklen, blev der i vinter afholdt et velbesøgt Bike Fitting foredrag med Thomas Bundgaard.

På sidste års generalforsamling, blev der talt en del om, hvordan vi bedre kunne holde på flere af de nystartede medlemmer. Her meldte sig heldigvis en gruppe som skulle komme med oplæg til en klub håndbog / manual, som på en let forståelig måde kunne guide nye medlemmer i indførelsen af cykling i grupper, træningsmetoder og hvilke muligheder og fordele man har som medlem i SMCC. Stor tak til arbejdsgruppens arbejde, som på glimrende vis blev fulgt op ved, at Allan og Gunner påtog sig opgaven som kaptajner for begynderholdet gennem hele sæsonen.

I det hele taget fik vi ved sæsonstarten sammensat et rigtigt godt team af holdkaptajner, der formåede at give alle holdene i klubben en god gang træning og fine oplevelser på træningsaftnerne og søndagsturene. Det velforberedte træningstilbud blev da også kvitteret med et fantastik flot fremmøde ikke hver aften, men hver eneste aften igennem hele sommeren frem til medio oktober. Selv vejret havde holdkaptajnerne fået planlagt helt rigtig! Dog gik planlægningen med medlemmernes tilmeldinger til træningen på hjemmesiden ikke helt efter planen, måske skal ideen modnes over flere år.

Den positive spiral omkring fremmødet til træning og udbyttet heraf bevirkede, at der også i år har været mange medlemmer ude at cykle til løb og på større træningsture.

På opfordring af DCU, har vi forsøgt at forbedre vores egen sikkerhed og forholdet til de øvrige trafikanter på vejene bl.a. ved ikke at køre mere end i 2 rækker og på stærkt trafikerede veje og på vanskeligt overskuelige strækninger køres enkeltvis.

I klubregi havde vi traditionen tro arrangeret tur til Harzen – i år dog uden MTB’erne, håber de kommer stærkt igen til næste år.

Vi har langt om længe fået alle tilladelser på plads til at etablere en afmærket rute i Sæbygaardskoven, og som nogen måske husker, havde vi allerede sidste fået kr. 30.000,- fra kommunen til indkøb af materiel. Så nu forestår et stykke manuelt arbejde afmærkning og forstærkninger på sporet.

For 3. gang blev der kørt Vendsyssel Rundt på MTB, de ca. 250 km fik dog kun tilslutning af et par stykker fra Sæby MCC. Årets sidste klubtur gik til Belgien, hvor 6 medlemmer deltog i det legendariske Claude Qriquiélion løb, og årets store cykelevent i Sæby, TV2 på Tour, havde selvfølgelig klubben som omdrejningspunkt, dejligt at vi igen i år, som lille klub, var i stand til at løfte et så forholdsvis stort og vellykket arrangement, stor tak til de mange som gav en hånd med.  Vi kunne også mønstre frivillige hjælpere til løbet, ”24 timer ved havet” og Spar Nord Banks triatlon, alt sammen noget som er med til at give klubben positiv omtale og et bedre resultat på regnskabets bundlinje. En enkelt klubaften blev det også til i september hos BeneFitt, her var der fokus på personlige test og træningsmetoder.

Bestyrelsen håber, at vi kan hjælpe hinanden med at fejre en god sæson ved at deltage i julefrokosten, som afholdes i Svømmebadet, lørdag d. 29. november.

Til slut vil vi endnu engang takke alle holdkaptajner for det fantastiske arbejde I har udført. Tak til aktivitetsudvalget, webmaster og alle andre der altid er parate til at yde en indsats for klubben. Tak til bestyrelsen for et rigtigt godt samarbejde.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beretning fra dette års generalforsamling hos SMCC' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER