Svømmeklub til Vestdanske Årgangsmesterskaber

Svømmeklub til Vestdanske Årgangsmesterskaber

13. november 2014 - kl. 0:01 - af

SvoemmereTre af Sæby Svømmeklubs konkurrencesvømmere har svømmet så gode tider i årets løb, at de har klaret adgangskravene for at deltager i Vestdanske Årgangsmesterskaber. Det er første gang klubben har deltagere med, som skal op mod de bedste svømmere i vest Danmark.

Sisse Fischer har kvalificeret sig i 100 m Butterfly i tiden 01:21.16, og skal en tur til Vestdanske Årgangsmesterskaber Grp.1 i Esbjerg den 5.-7. december.

Linea Kolbe Thomsen har kvalificeret sig i 100 m Medley i tiden 01:39.03 og 100 m Butterfly i tiden 01:43.80. Morten Kolbe Thomsen har kvalificeret sig i 100 m Butterfly i tiden 01:18.38, og begge skal til Vestdanske Årgangsmesterskaber Grp.2 i Aarhus den 6.-7. december.

Samtidig har klubben i denne weekend været en tur på toppen af Danmark, nemlig i Skagen til Vendsyssel Cup 2014, hvor de havde 5 svømmere med – Ida Kristensen, Linea Kolbe Thomsen, Freja Fischer, Sisse Fischer og Morten Kolbe Thomsen. De svømmede sig i alt til 12 finalepladser.

I holdkamp måtte de i sidste øjeblik kalde en ny svømmer ind. Den nye svømmer var Freja Fischer, der aldrig tidligere havde været til konkurrencestævne, men resten af holdet, der bestod af Linea, Ida og Sisse, fik Freja godt kørt ind på holdet, og sammen svømmede de sig til 2 finalepladser, hvor de fik 2 flotte 4. pladser ud af i alt 6 deltagende hold.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svømmeklub til Vestdanske Årgangsmesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER