3. DM titel til lokale dansere ved DM i latin

3. DM titel til lokale dansere ved DM i latin

11. november 2014 - kl. 12:16 - af

Dans dmguldDanmarks Sportsdanserforbund afholdte lørdag den 8. november de officielle danmarksmesterskaber i de latinamerikanske danse. Mesterskabet blev afholdt i Lyngby hallen.

Mathias Nyborg fra Syvsten deltog med sin sjællandske dansepartner Malou Dyrekær Matthiesen i Junior 1 rækken for aldersklassen 12-13 år.

De fem latin danse er: Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso Doble og Jive.

Dansernes præstationer blev vurderet af 7 dommere fra: Danmark, Norge, Tyskland, Letland, Portugal og Rusland.

Dette er den 3. DM titel til Mathias og Malou i dette efterår. Børnene har i år vundet alle de danske turneringer i deres aldersklasse 12-13 år under Danmarks Sportsdanserforbund, og året afsluttes med afholdelse af 3 danmarksmesterskaber i 10-dans, standard og latin. Mathias og Malou har vundet alle 3 DM titler, og børnene kan nu kalde sig danmarksmestre, uanset hvilken kategori man taler om.

Mathias og Malou rykker til nytår op i Junior 2 rækken, som er for dansere i aldersklassen 14-15 år. Børnene glæder sig til de kommende udfordringer, og allerede om to uger deltager Mathias og Malou i turneringen Danish Open i Køge, og konkurrencen forventes at blive meget hård.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3. DM titel til lokale dansere ved DM i latin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER