Tre halrekorder til Sæby ved årets første indestævne

Tre halrekorder til Sæby ved årets første indestævne

10. november 2014 - kl. 14:13 - af

IMG_8429Det er sjældent, at der bliver slået halrekorder. Ved dette stævne blev der sat fire halrekorder, hvoraf Sæby tog de tre. Louis Østergård, 1999, satte halrekord i 2x30m løb i tiden 9,6 s, Nikoline Stellan Jensen, 2002, satte halrekord i kuglestød med 10,57 m og Kasper Larsen, som er Dansk ungdomsmester i trespring satte halrekord med 12,17 m. Foruden de tre halrekorder blev der vunder mange disciplin sejre og sat mange personlige rekorder.

36 atleter fra SIK 80 i Sæby kæmpede, det bedste de havde lært i sprint, trespring, kuglestød og rundbaneløb. Stævnet foregik i Dybvad.

Trekampsresultater:
SUPER nål: Katrine Frahm og Kasper Larsen

Guld: Caroline Gadensgaard, Nikoline Stellan Jensen, Louise Østergård, Callum Jakobsen

Sølv: Victoria KupetZ, Lærke Andersen, Anna Gadensgaard, Majken Brunø, Karoline Porsmose, Signe H. Pedersen, Janni Kristensen

Bronze: Mathilde Olesen, Ronja Kjær, Johanne Dahl, Naja Normann, Julie Henriksen, Josefine Nørgaard, jasmin Slemming, Victoria Petersen, Maria Langagergaard, Frederikke Stellan Jensen, Anna Borregaard, Casper Pedersen, Albert Wittorf, Mads Fjordbak

Allerede på onsdag går det løs igen i Gigantium, hvor SIK 80 deltager i indvielsen af Ålborgs kunststofhal.

IMG_8424IMG_8446

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre halrekorder til Sæby ved årets første indestævne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER